De kennis van Martijn is onontbeerlijk voor organisaties die de digitale weg zoeken naar Society30!

Ronald van den Hoff – Seats2Meet

Super relevant werk die je daar verricht! Onze steun heb je alvast!
veel succes!

Lieven D’hont – Wijdelen vzw / Peerby BE

We zijn enorm trots op onze oud-collega Martijn! Talent&Pro gelooft in het onbegrensd laten groeien van talent, Martijn is hier een mooi voorbeeld in en laat in al zijn projecten zien dat de sky the limit is. Wij volgen hem op de voet en blijven ons hierdoor bewust van alle innovatieve ontwikkelingen. Uiteraard zijn we enorm benieuwd naar het boek, het brengt ons ongetwijfeld nieuwe inzichten waar we op kunnen en moeten anticiperen…

Katja Catshoek – Talent&Pro

Wij (Croqqer) steunen Martijn graag!Martijn is een enthousiaste voorvechter van de deeleconomie, benieuwd naar zijn pennenvrucht…

Rob van de Star – Croqqer

Martijn, ik hoop dat je campagne gaat lukken! Je werk wordt door ons erg gewaardeerd en je onconventionele manier van werken is een absolute inspiratie. Heel veel succes!

Peter Knol – Bksy

Go Martijn! Ik kijk nu al uit naar je boek!

Anne Walraven – FutureFuel

Martijn doet goede dingen, dus ik steun hem graag.

Arjan Haring – The Controle Group

Goed dat je jouw kennis bundelt in een boek!

Jaap Sybenga – Djeepo

Goed bezig!

Koen Minnema – Dienst4dienst

Ik kijk met belangstelling uit naar de manier waarop je in het boek onderscheid maakt tussen platforms met een commercieel verdienmodel en platforms die dat niet hebben.

Marian Stoppelenburg – ConnectingFriends

Ik wens je een productieve periode toe bij het schrijven van je boek! Veel plezier.

Senait Tedla

Bij gebrek aan een basisinkomen in Nederland, moeten we er samen voor zorgen dat waardevolle initiatieven financieel de ruimte krijgen. Het boek van Martijn hoort daarbij!

Marieke Hart –Thuisafgehaald

Martijn, wat ontzettend leuk dat je op deze manier je projecten vorm weet te geven! Knap, hoe je je eigen dromen achterna durft te gaan en jouw kennis en ervaring vol enthousiasme met anderen weet te delen!

Semra Gokce – Athenas

Je manieren van werken zijn revolutionair en het is altijd goed toeven op jouw platform! Dank voor alle input en leerrijke momenten. Weet nu al dat het een mooi boek wordt!

Hans van der Loo – Betterday

Succes Martijn! Je bent al jaren een inspiratiebron voor velen, niet bang om nieuwe avonturen aan te gaan. Je leert nieuwe technologieën kennen via de vele interviews die je hebt gedaan maar houdt altijd oog voor wat deze technologieën betekenen voor ons mensen. Wij hopen dat ook dit boek een succes wordt, je er de afgelopen jaren een mooie plek in kunt geven en er de komende jaren weer de wereld mee in kan!

Keep up the good work!

Harmen van Sprang & Pieter van de Glind –ShareNL

Mooi initiatief. Zet ‘m op!

Jonathan Stranders – Gearbooker

Ik wens je veel succes en kijk uit naar je ongetwijfeld interessante boek!

Jeffrey Matthijs – Autodelen.net

Als Jungo geloven we dat de collaborative economy een steeds belangrijker deel gaat worden van onze wereld. Dit brengt de nodige boeiende uitdagingen met zich mee. Ik kijk uit naar de inzichten van Martijn, ongetwijfeld verpakt in een leuke en leesbare vorm. Dit boek verdient het om geschreven te worden! Succes Martijn!

Vincent van den Noort – Jungo

Wederom een prachtig project, Martijn! Ik ben benieuwd naar het boek. Veel succes met de funding!

Anne van Riet  – IDA | Identity & Design

Onwijs veel succes met het schrijven van je nieuwe boek!

Gaston van de Wetering – Morgenwerk

Martijn, als ouders maken wij je van dichtbij mee en genieten steeds weer van je oorspronkelijke ideeën. Je bent een kanjer!

Wiel en Thea Arets